Yeşim ödüle doymuyor

Hazır giyim sektörünün lideri Yeşim Tekstil, bir ödüle daha layık görüldü.  Şirket, ‘8. Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu’nda ‘Strateji Yönetimi Ketagori Ödülü’nün sahibi olacak.

Yeşim ödüle doymuyor

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Uludağ Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek ‘8. Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu’ bünyesinde verilecek ‘3. Bursa Yenileşim Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. Podyum Park’ta 1 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek tören ve sempozyum ile ilgili bilgi veren BUSİAD Başkanı Günal Baylan,  “BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu tarafından ‘Fütürizm ve İnovasyon: Geleceği Şekillendirmek’ teması ile organize edilen etkinliğin konuşmacısı Fütürist – Ekonomist Ufuk Tarhan olacak. Tarhan, ‘Hibrid Gelecekte T-İnsan Olmak’ isimli sunumu ile değerli bilgilerini katılımcılarla paylaşacak” dedi. Baylan, sempozyumla, çarpıcı başarıların hayata geçirilebildiğini gösterecek örneklerin toplumda tanıtılmasının yanı sıra, sürdürülebilir başarının doğru işleyen bir sürecin tanımlanması ve işletilmesiyle garanti edilebileceğinin ortaya konulmasının hedeflendiğini vurguladı.

DUAÇINARI’NIN SON PARÇALARINDAN

Sözü 3. Bursa Yenileşim Ödülleri’ne getiren Baylan, uzman kişilerden oluşan bir ekibin yaptığı detaylı değerlendirmeler sonucu ödül sahiplerinin belirlendiğini kaydetti. Söz konusu kuruluşları, kendilerine has özellikler barındıran özel ödüllerin beklediğini ifade eden Baylan, “Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemine dek uzanan bir anıt olan Duaçınarı’nın son parçalarının el işçiliği ile işlenmesiyle oluşturulan ödüllerin hiçbiri birbirine benzememektedir. Her ödül kendine has bir şekil taşıması yönüyle; eskinin yeniye dönüşümünü, bunu temel alarak yenileşimi simgelemektedir. Bununla birlikte her ödül; büyümeyi, gelişimi ve sürdürülebilirliği de temsil etmektedir” diye konuştu.

BÜYÜK ÖDÜL MAYSAN MANDO’YA

BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Ödül Yürütme Kurulu’nun ‘Büyük Ödül’e Maysan Mando’yu layık gördüğünü açıkladı.  Şirketin yenileşime ne kadar açık olduğunu gerekçeleriyle anlatan Baylan,  patent başvurularını son 5 yılda hızla artıran Maysan Mando’nun cirosunun yüzde 30’unu yeni ürün ve süreç geliştirme doğrultusunda elde edilen ürünlerden sağladığına da işaret etti. 

LİDERLİKTE ‘AKTAŞ HOLDİNG’ FARKI

Aktaş Holding’in ‘Liderlik Kategori Ödülü’nü almaya hak kazandığını söyleyen Baylan, gerekçeyi, ‘’Holding, yenileşim ile ilgili kararlılığını net bir şekilde ortaya koymuş ve yayılımına öncülük etmiş bir lidere sahiptir. Grupta, yenileşim vizyonu, etik değerlerin belirlenmesi ve bu vizyon ve değerlerin hem kuruluş içerisinde hem de dışında yayılımının sağlaması yönünde önderlik eden üst düzey yöneticilerin görev yapıyor” sözleriyle özetledi.

HAZIR GİYİMİN DEVİ YİNE KÜRSÜDE

BUSİAD Başkanı Günal Baylan, ‘Strateji Yönetimi Ketagori Ödülü’nün kime neden verildiği ile ilgi olarak da şu bilgileri verdi: “Dünyada kendi alanında en yenilikçi markalarla stratejik ortaklık kurarak bu sayede yenileşim çalışmalarını sürekli güçlü tutma ve daha güçlendirme olasılığını artıran, müşterileri ile yapılan yenilikçi çalışmaları dönemsel ve sistematik olarak izleyip değerlendiren, bünyesindeki Ar-Ge merkezi ile şirket içinde teknik ve teknolojik yenileşimi sistematik ve sürdürülebilir hale getirecek bir odağa sahip olan, belirlediği stratejik segmentler altında projelerini sürdüren ve bu projelerin devreye alınmasında müşteri isteklerini dikkatte alan Yeşim Tekstil; ‘Ödül Yürütme Kurulu’ tarafından Strateji Yönetimi  Kategori Ödülüne layık görülmüştür.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X