Yeşim Tekstil emeklilerini uğurladı

Türkiye’de tek çatı altında en çok çalışan istihdam eden şirketlerden biri olan Yeşim Tekstil’de emekli olan çalışanlar için bir uğurlama töreni düzenlendi.

Yeşim Tekstil emeklilerini uğurladı

Geçtiğimiz günlerde firmanın Showroom alanında gerçekleşen emeklilik töreninde hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. Törene katılan emeklilere teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Pasta kesim seremonisi ile başlayan törene son bir yılda emekli olan çalışanların yanı sıra, yöneticileri ve çalışma arkadaşları da katıldı. Yeşim’den ayrılmanın hüznünü ve kendilerine özel bir törenle uğurlanmanın mutluluğunu bir arada yaşayan Yeşim’in emeklileri, plaketlerini ve hediyelerini Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya ve bölüm yöneticilerinin ellerinden aldılar. 27 Yeşimli’nin plaket aldığı tören, emekliler onuruna organize edilen kokteyl ile son buldu.

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya törende yaptığı açılış konuşmasında Yeşim’in bugünlere çalışanları sayesinde geldiğini ve bundan sonra da tüm emeklilerin, Yeşim ailesinin her zaman bir parçası olmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmasının sonunda da tüm emeklilere firmaya yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, kendileri ile birer hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X