Yeşim Tekstil örnek olmaya devam ediyor

Yalın düşünceyi üretimde ve yönetimde 2006 yılından bu yana uygulayan Yeşim Tekstil, bu konuda rakiplerine ve paydaşlarına örnek olmaya devam ediyor.

Yeşim Tekstil örnek olmaya devam ediyor

Daha önce ‘7 İsraf Günleri’ projesi kapsamında yalın üretim ve yönetim yapan birçok özel kuruluşun yöneticisinin yalınla ilgili bilgiler paylaştığı Yeşim Tekstil’in bu seferki konuğu Coşkunöz Holding Yalın Yayılım Kısım Müdürü Nilay Çetiner oldu. Geçtiğimiz günlerde firmanın konferans salonunda yapılan söyleşide Çetiner, ‘Süreçlerin yalın bakış açısıyla tasarlanması için 3P’ konulu bir sunum yaptı.

İSRAF ÖNLENEBİLİR

Üretimdeki israfın ‘Yalın Yönetim’deki önemine işaret eden Çetiner, diğer israfların da temelinde bunun yattığını anlattı. Çetiner, stok, hatalı ürün, fazla işleme, bekleme israflarının detaylarına da değinerek, fiziksel düzenlemelerle bu israfların önüne geçilebileceğini kaydetti. Programın sonunda, Nilay Çetiner’e Yeşim Tekstil Yalın Ofis Şefi Neslin Gazioğlu Özkaya tarafından plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X