Yeşim Tekstil takdire şayan

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün öncüsü Yeşim Tekstil’in 32’inci kuruluş yıldönümü mutluluğuna ortak oldu. Şenol Şankaya ile birlikte işçilerle yemek yiyen Müezzinoğlu, şirkete övgüler dizdi.

Yeşim Tekstil takdire şayan

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil için, “Çalıştırdığı insana değer veren, hem emeğine hem de çalışanının sosyal gelişmesine katkı sağlayan vizyonu ile takdire şayan bir firma” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, dün AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte dün Yeşim Tekstil’i ziyaret etti. Burada Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya tarafından karşılanan Müezzinoğlu, fabrikanın üretim, kreş ve kadınlara yönelik açtığı Kelebeğin Dünyası odasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, fabrikanın Sağlık Birimi’ni de ziyaret ederek, tansiyonunu ölçtürdü. Müezzinoğlu, daha sonra işçilerle öğle yemeği yedi ve onlarla sohbet etti. Tesisleri çok beğendiğini ifade eden Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil’in kurucusu olan Şükrü Şankaya’nın Türkiye’de vizyoner ve hayırsever bir işadamı olarak insani değerleri önde tutan biri olarak anıldığını vurguladı.

ŞANKAYA VE ÇAĞLAR’LA

Müezzinoğlu, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Şükrü Şankaya, yatırımcı ve girişimci boyutuyla Türkiye’yi özellikle dünyada farklı bir boyuta taşımıştır. Türk girişimcisinin dünyanın her noktasında ‘biz de varız’ diyebildiği bir süreçte, Nergis Holding ve Yeşim Tekstil, eski bakanlarımızdan Cavit Çağlar’ın dinamikleriyle gerçekten çok güçlü bir vizyonu da ülkemize ve dünyaya kazandırdı” diye konuştu.

NİCE 32’İNCİ YILLARA

Yeşim Tekstil’in hem üretim hem de sosyal alanlarını gezdiğini anlatan Müezzinoğlu, “Kreşi ve Uludağ Soroptimist Kulübü ile kadınlara yönelik hayata geçirdiği ‘Kelebeğin Dünyası’ projesi kapsamında çalışan kadınlara verdiği değerin neticesinde AB’den hibe almasını, yalnız insan çalıştıran değil, çalıştırdığı insana değer veren, hem emeğine hem de çalışanının sosyal gelişmesine katkı sağlayan vizyonu ile takdire şayan” diye konuştu. Yeşim Tekstil’in 32’inci yıldönümü ile ilgili de konuşan Müezzinoğlu, “Nice 32 yılları da daha güçlü kutlamalarını temenni ediyorum” dedi.

MÜCADELE RUHUNU KAYBETMEDİ

Türkiye’nin geçmişte yönetim sorunları ve krizler nedeniyle Nergis Holding ve Yeşim Tekstil’in hiç beklemediği olağanüstü olumsuz tabloyla karşılaştığını hatırlatan Müezzinoğlu, “Bütün bunlara rağmen mücadele ruhunu kaybetmedi” diye konuştu. Ülkenin istikrarlı yönetildiği zaman uzun vadeli hesaplar yapılabildiğini anlatan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: “Sağlıklı yönetilemediği zaman kısa vadeli hesaplar bile altüst olabiliyor. İnşallah ülkemiz istikrarlı güçlü yönetimle devam eder yatırımcı da girişimci de yaptığı bütün hesapları sağlıklı bir şekilde sürdürebilir.”

İŞADAMLARI İSTİKRAR İSTİYOR

Bakan Müezzinoğlu, iş adamlarının istikrarlı bir yönetim istediğini beliterek, “İnşallah 1 Kasım’da bu ülkeye yeniden istikrarlı, güçlü bir yönetim kazandırırız ki herkes yarınını hesaplayabilsin. 78 milyon ülke insanı yarınlarını planlayabilsin ve geleceğe umutla, güvenle baksın. Sağlıklı bir demokrasiye, milli iradeye ve hukuk devleti sürecine ihtiyacımız var. İnşallah 1 Kasım seçimleri de bu anlamda milletimize bu kazanımlarla sonuçlanır” diye konuştu.

BÜYÜYEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, “32. yılımızı kutladığımız bugün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ziyareti bizim için hoş bir tesadüf oldu. Rahmetli babamla olan dostluğu, bugün bizi ziyaret etmesi, yemekhanede çalışanlarımızla birlikte olması ve onlarla sohbet etmesinden onur duyduk. İnşallah nice 32’inci senelerde, daha da büyüyürek Türkiye’ye katma değerli ürünleri çekerek, istihdamımızı her geçen gün artırarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X