Yeşim yine örnek oldu

Hazır Giyim ve konfeksiyon sektörünün lideri Yeşim, kadına şiddete karşı hazırlanan rehberde sunulan üç örnek şirket arasında yer aldı.

Yeşim yine örnek oldu

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, şirketlerin, çalışan kadınların yakın ilişkide maruz kaldıkları şiddete karşı harekete geçmelerini amaçlayan rehber tanıtıldı. TÜSİAD’ın işbirliği ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ve Sabancı Vakfı’nın desteği ile geliştirilen rehber için İstanbul Sanayi Odası’nda önceki gün düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes da katıldı.

EN İYİ UYGULAMALAR

Açılış konuşmalarının ardından TÜSİAD Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı Nur Ger’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, rehberde yer alan en iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi verildi. 

‘Yeni Uygulama Örneği’ olarak Garanti Bankası gösterildi ve kurumun İşveren Markası Yöneticisi Nurdan Taş söz aldı. Rehberde yer alan ‘En İyi Uygulama Örnekleri’ni sunan iki firma arasında hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün öncüsü Yeşim Tekstil de yer aldı. Firmanın Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur panelde bir konuşma yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X