Yeşim’den Gülben’e manidar cevap

Yeşim Salkım, aldatma polemiği yaşadığı Gülben Ergen’e bu kez sanatçının ayrıldığı eşi Erhan Çelik’in boşanma arifesinde söylediği ‘Gerçeklerin ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır’ cümlesini tekrar ederek yüklendi.

Yeşim’den Gülben’e manidar cevap

İSMİM ONUNLA ANILMASIN

Hakan Uzan’la evli olduğu dönem eşinin kendisini Gülben Ergen’le aldattığını iddia eden Yeşim Salkım, önceki akşam arkadaşlarıyla buluştuğu mekan çıkışı gündem yaratacak açıklamalara devam etti. İsminin Ergen’le yanyana gelmesinden hoşnutsuz olduğunu söyleyen Salkım, öte yandan kendisini Allah’a havale eden ünlü sanatçının ayrıldığı eşi Erhan Çelik’in boşanma arifesinde söylediği; ‘Gerçeklerin zaman içinde ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu vardır’ cümlesini tekrar ederek manidar bir cevap verdi. 

TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YAPACAK

Bu arada sahne çalışmalarına yeni hazırladığı tek kişilik gösterisiyle devam edeceğini söyleyen Yeşim Salkım, Türkiye turnesine çıkacağını belirtti. Terör saldırılarına da tepki gösteren Salkım, ‘Teröre inat gideceğiz, insanlara şarkı söyleyeceğiz. İnadına sokağa çıkacağız. Burası bizim ülkemiz. Başka da Türkiye yok. Birilerinin istediği bir şeyi mi verelim?’ dedi. Yeşim Salkım, neşeni halleriyle de dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X