Yeşim’e iki birincilik ödülü

Bursa’da ihracatın yıldızları ödüllendirildi. Yeşim, hem hazır giyim ve konfeksiyon hem de tekstil sektörünün lideri oldu.

Yeşim’e iki birincilik ödülü

ASLIHAN AYDIN

 

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesinde bulunan Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB) birlikte düzenlediği ‘İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ dün Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi’nde (BUTEKOM) gerçekleştirildi. Bursa’nın ve sektörünün gururu Yeşim, hem tekstil hem hazır giyimin ihracat şampiyonu oldu. Yeşim’in ‘İhracat Başarı Ödüllerini UTİB’de Yeşim Tekstil Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Uzun, UHKİB’de ise Yeşim Tekstil Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bican Güçlü aldı. Ödülleri, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, UTİB Başkan Yardımcıları Osman Nuri Canik ve Pınar Taşdelen Engin ile UHKİB Başkan Yardımcısı İrfan Acar birlikte verdi.

‘SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ’

UHKİB’de Yeşim’in ardından ikinciliğe EDT, üçüncülüğe Öz Tekstil oturdu. UTİB’de ise ikincilik ödülü Zorlu Dış Ticaret’e, üçüncülük ödülü de Özdilek İthalat, İhracat Pazarlama’ya gitti. UTİB Başkan Yardımcısı Osman Nuri Canik, ”Yönetim tecrübesi yüksek olan sektörümüz 2017 yılı ve sonrasında da başarılı faaliyetlerine devam edecektir. Ödül alan ihracatçı firmalarımızı tebrik ediyorum” dedi. Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ihracatçılara, ”Biz sizlerle gurur duyuyoruz” cümlesiyle seslendi. Gecede, 7. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda dereceye girenlere de ödülleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X