Yeşimspor’a çok yakıştı

Genç basketbolcularla biraraya gelen Yeşim Tekstil CEO’su ve Yeşimspor Kulübü Başkanı Şenol Şankaya, ‘Sosyal sorumluluk anlayışımız gereği kendi özkaynaklarımızla güzel ülkemize yakışır sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz’ dedi.

Yeşimspor’a çok yakıştı

Bursalı gençlere spor yapma olanağı sağlamak ve altyapıdan geleceğin basketbolcularını yetiştirmek amacıyla 2003 yılında kurulan Yeşimspor’un küçük erkek takımı, Küçük Erkekler Basketbol Ligi’nde Bursa şampiyonu oldu.

Şampiyon takımın oyuncuları kupalarını Yeşim Tekstil CEO‘su ve aynı zamanda Yeşimspor Kulübü Başkanı Şenol Şankaya’ya götürdüler. Baş Antrenör Cem Çağal ve oyuncuları Yeşim Tekstil’deki makamında kabul eden Şankaya, kadroyu başarılarından dolayı kutlayarak, kendilerine takımdaşlık ve daha büyük hedeflere ulaşma yolunda öğütler verdi.

DONANIMLI SPORCULAR

Spordaki bireysel ve takım halindeki yatırımı ve gelişimi iş hayatından örnekler vererek anlatan Şenol Şankaya, ‘Ülke olarak sporun tüm dallarında olduğu gibi basketbolda da alt yapıdan teknik, fiziksel ve mental olarak tam donanımlı yetişmiş sporculara ihtiyacımız var. Biz de Yeşim Tekstil ailesi olarak sosyal sorumluluk anlayışımız gereği kendi özkaynaklarımızla güzel ülkemize yakışır sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X