Yetenekleriyle hayran bıraktılar

Nilüfer Belediyesi ve Kızılay Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen yemeğe katılan ‘Özel çocuklar’ yetenekleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Yetenekleriyle hayran bıraktılar

Misi Kamp Karavan Tesisleri’ndeki yemeğe Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ile Kızılay gönüllüleri de katıldı. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada ‘özel çocuklar’, büyük bir azim göstererek engelleri nasıl ortadan kaldırdıklarını gözler önüne serdi. Başarı hikayelerini paylaşan ‘özel çocuklar’, arkadaşlarına çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çocuklar, hünerlerini sergileyerek davetlileri kendilerine hayran bıraktı.

Ortaokulu bitirdikten sonra eğitim hayatına dört yıl ara verdiğini ifade eden Umut Öztürk, daha sonra lise ve üniversiteden mezun olduğunu ifade etti. İkinci bir üniversiteden mezun olmak için çalıştığını kaydeden Öztürk, “Her şey inanmakla başlıyor” dedi.

Öğretmeninin teşvikiyle oryantiring sporunu yapmaya başlayan Fırat Kıpçak da, geçen yıl Bursa’da düzenlenen Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası’nın PRE A kategorisinde birinci olduğunu belirtti.

Serhat Demir, ayaklarıyla çizdiği resimle hayran bırakırken, Murat Kon da zeybek oyunuyla coşturdu. ‘Özel çocuklar’, yemek sonrası aileleriyle birlikte çiftetelli oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X