Yeter artık

Ne Bursaspor’un ne de Hamza Hamzaoğlu’nun Fenerbahçe’ye karşı şansı tutuyor… Yeşil beyazlılar ligde rakibini en son şampiyon olduğu sezon yenebildi. Hamza Hoca ise teknik direktörlük kariyerinde sarı lacivertlilere karşı sadece 1 kez kazanabildi.

Yeter artık

Cumartesi günü Timsah Arena’da 22.haftanın en kritik 90 dakikalarından biri oynanacak. Son aldığı Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası üst sıranın uzağında kalan Bursaspor, şampiyonluk yolunda ilerleyen Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni stadında oynadığı 2 lig maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran Timsah, tılsımı bozmak istemeyecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ise Fenerbahçe’ye karşı karnesinin hiç iyi olduğu söylenemez. 

3-1 KAZANMIŞTI

Teknik Direktörlük kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı 6 maça çıkan genç teknik adam, 1 kez sahadan gülerek ayrılırken, 4 maçı kaybetti, 1 kez de berabere kaldı.  Hamzaoğlu tek galibiyetini 2013-2014 sezonunda Akhisar’ı çalıştırırken 32. haftada 3-1’lik skorla elde etti. 2012-2013’de yine Akhisar’ın başında Fenerbahçe’ye içeride 2-1, deplasmanda 2-0 kaybeden Hamza Hoca, 2013-2014’ün 15.haftasında rakibine 4-0’la boyun eğmişti. 

UZUN ZAMAN OLDU

Hamzaoğlu, geçen sezon ise Galatasaray’ın başında Fenerbahçe’ye Kadıköy’de tek golle teslim olmuştu. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki randevu 1-1 tamamlanmıştı. Bursaspor’un da tıpkı Hamza Hoca gibi rakibine şansı tutmuyor. Yeşil beyazlılar, güçlü rakibini en son ligde şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunda 3-2’lik skorla mağlup etmişti. Timsah, geçen sezon ise Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kadıköy’de 3-0 kazanmıştı. Bursaspor o süreçten sonra oynadığı lig maçlarında 7 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı.

İLK KEZ ARENA’YA ÇIKACAKLAR

 

Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve ardından Fenerbahçe’nin yolunu tutan Ozan Tufan, Volkan Şen, Jose Fernandao ve Şener Özbayraklı bu kez rakip olacaklar. 4 Fenerli oyuncu forma şansı bulmaları halinde ilk kez Timsah Arena’ya ayak basmış olacaklar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X