Yeter ya yeter!..

3-2 sona eren karşılaşma sonrası Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı adeta çıldırdı.

Yeter ya yeter!..

Basın mensuplarına açıklamalar yapan Bölükbaşı, “Böyle bir şey olmaz. Biz çekilelim 3 takım arasında oynansın bu lig. Böyle bir penaltı ve kırmızı kart olmaz. Ayıptır, yazıktır günahtır. Yeter ya, yeter…” diye konuştu.

Serdar Aziz Sakata geldi

Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk 45 dakika sonrası zorunlu bir değişikliğe gitti. Sağ ayak yan çapraz bağlanlarında esneme meydana gelen Serdar Aziz, ikinci yarıya çıkamadı ve yerini Şamil Çinaz’a bıraktı. Tecrübeli futbolcunun durumu yapılacak kontrollerden sonre netlik kazanacak.

Saha içi karıştı

Karşılaşma sonrası Fernandao ile Motta birbirine girdi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Bursasporlu futbolcular hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’na büyük tepki gösterdi. Hakemin son saniyede yaşanan pozisyonun penaltı olmadığını anlatan yeşil beyazlılar bu kez Beşiktaşlı futbolcuların garip tutumuyla karşı karşıya kaldı. Bu sırada Fernandao ve Motta arasında sert bir tartışma yaşandı. Civelli’nin de olaya dahil olmasından sonra sahanın içi tamamen karıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş araya girerek olayı sakinleştirmeye çalışan isimlerin başındaydı. 

Ozan İpek kadroya girdi

Devre arasında başka bir takıma transfer olması beklenen Ozan İpek, Beşiktaş karşısında yedek kulübesindeydi. Tecrübeli futbolcu uzun süredir eksiklerinden dolayı kadroya girmekte zorlanıyordu.

Dondurucu hava

İstanbul’un en ücra köşesinde bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda dün dondurucu bir soğuk vardı. Zaman zaman yağmurda yağarken, özellikle yedek kulübesindeki futbolcular havadan dolayı zor anlar yaşadı.

Altepe her yerde

Bursaspor’un hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dün Olimpiyat Stadı’ndaki yerini de aldı. Altepe 90 dakika boyunca oldukça heyecanlaydı.

Beklenen 11 çıktı

Teknik Direktör Şenol Güneş, dün beklenen 11’ini sahaya sürdü. Cezalı olan Volkan Şen ve sakat Emre Taşdemir’in forma giymediği mücadelede savunmanın solunda Aziz görev yaparken, kanatlarda Ozan Tufan, Bakambu ve Josue arasında değişim yaşandı.

Klasik Bilic hareketleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, dünkü maçta da hakemler üzerine baskı kurmaya çalıştı. Birçok pozisyonda kendisine ayrılan yeri terk eden ve özellikle 4.hakem Özgüç Türkalp’le diyaloğa giren Bilic’e Mustafa Kamil Abitoğlu’nun hiç uyarıda bulunmaması da dikkat çekti.

Josue’ye gittiler

Gökhan Töre’nin golünde büyük hata yapan Filipe Josue, Ozan Tufan’ın 90’da gelen golüyle rahat bir nefes almıştı. Ozan’ın golünden sonra birçok takım arkadaşını Portekizli yıldızın yanına giderek teselli verdi. Ancak Demba Ba’nın penaltı golü yeşil beyazlı oyuncuları kahretti.

Topçular’da yüksek gerilim

Olimpiyat Stadı’ndaki maçta Beşiktaş’a uzatmada hakem kararıyla 3-2 kaybeden Bursaspor kafilesine dönüş yolculuğu sırasında gemide Beşiktaş taraftarı tacizde bulundu. Gemi Topçular’a yanaştığında ise takımlarını desteklemek için iskelede bekleyen Bursaspor taraftarı ile 3 otobüs dolusu Beşiktaş taraftarı arasında kavga çıktığı öğrenildi.

İki cezalı var

Dünkü karşılaşmada kırmızı kartla atılan Şener Özbayraklı ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Jose Fernandao, cumartesi günkü Ç.Rizespor maçında forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X