Yeteri kadar kaybettik artık kazanma zamanı!

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, zorlu Niğde Belediyespor maçı öncesi, ‘Bizim bir çıkış yakalamamız gerekiyor’ dedi.

Yeteri kadar kaybettik artık kazanma zamanı!

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, deplasmanda karşılaşacakları Niğde Belediyespor’dan puan almak istediklerini söyledi. Penbe, ‘İki takım açısından baktığımız zaman zor. Biz galip geldik, onlar farklı mağlup oldular. Bizim maç onların play-off mücadelesi için son umudu olabilir. Puan kaybederlerse sıkıntı yaşayabilirler, umutlarını iyice yitirebilirler. Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Güzel maç olacağına inanıyorum’ dedi. 

 

Biz iyi takımız

Az hata yapanın kazanacağını ifade eden Ergün Hoca, ‘Bu haftaki başarımızı, Niğde Belediyespor karşısında da galip gelerek göstermek istiyoruz. Son 5 haftada artık yeterince mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonra bir çıkış yakalamak amacındayız. Takımım iyi ve kazanacak güçte. Niğde Belediyespor’un üzerinde psikolojik bir baskı da olabilir. Bilal’in sarı kart cezası olduğu için Niğde maçında oynamayacak. Onun haricinde eksiğimiz yok. Tam takım gideceğiz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X