Yeterlilik için örnek güçbirliği

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) arasında mesleki standartları yükseltmek ve belgelendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.Protokole Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Koz ve BTSO M

Yeterlilik için örnek güçbirliği

Ekrem Koz, “Bursa’da 17 Halk Eğitim Merkezi, 11 Mesleki Eğitim Merkezi, 1 Olgunlaşma Enstitüsü ve 88 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bulunuyor. Yapılan işbirliği mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme süreçlerinin daha hızla ilerlemesine büyük katkı sağlayacak. BTSO MESYEB, akredite olmuş önemli kuruluşlarımızdan birisidir. MESYEB ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün imkânlarını birleştirmek suretiyle mesleki eğitimin niteliğini artırmayı hedefliyoruz. Protokol ile MESYEB’in yapacağı mesleki yeterlilik sınavlarında, Müdürlüğümüze bağlı Mesleki ve Teknik kurum/okullarda görev yapan atölye ve meslek dersleri öğretmenlerinin sınavlarda görevlendirilmesi, okulların mesleki eğitim uygulama alanlarının kullanılması ve geliştirilmesi konusunda işbirliği yapılacak. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X