“Yetersiz Bakiye” Çok Güldürdü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunu, Gönülden Gönüle Derneği yararına sahne aldı.

“Yetersiz Bakiye” Çok Güldürdü

Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün ile birlikte izledi. Ünlü oyuncular Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tuncalp ve Eylül Öztürk’ün rol aldığı “Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün yanı sıra Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Şehnaz Başaran, daire başkanları, Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve çok sayıda Manisalı sanatsever izledi. İKİ PERDELİK KAHKAHA TUFANI Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği oyun, gereksiz harcamalar yapan evli çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonucu gelişen komik olayları anlatıyor. Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı’nın iyi bir ikili olarak göz doldurduğu oyunda, Eylül Öztürk ve Tuncay Tuncalp de başarılı performanslarıyla, Manisalı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. İki perdelik oyunun sonunda sanatçıların performansı salonu dolduran Manisalı sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. MANİSALILARA MUHTEŞEM BİR GECE YAŞATTINIZ Oyunun sonunda sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, sanatçıları tek tek kutladı. Manisalılarla birlikte güzel bir gece geçirdiklerini belirten Başkan Ergün,” Böylesine güzel bir geceyi bizlere yaşattıkları için sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere güzel bir gece yaşattınız” ifadelerinde bulundu. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, oyunculara çiçek ve içerisinde Manisa’yı ve Mesir Macunu’nu tanıtan ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim etti. OYUNUN GELİRİ GÖNÜLDEN GÖNÜLE DERNEĞİ’NE Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan tiyatro gelirlerinin derneklere bağışlanması uygulaması,”Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunuyla da devam etti. Oyundan elde edilen gelir, Gönülden Gönüle Derneği’ne bağışlandı. Oyunculara ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür konuşması yapan Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu,”Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Böyle güzel tiyatro oyunlarının, Manisa’da sahnelenmesini sağlayarak bizleri İzmir’e bağımlılıktan kurtarıyor. Bizler böyle güzel oyunları İzmir’e gidip izliyorduk. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz bu tiyatro oyunlarından elde edilen geliri derneklere bağışlıyor. Bu oyunun gelirini de Gönülden Gönüle Derneğimize bağışladılar. Elde edilen bu gelir, bütçesi dar olan ailelerimizin, çocuklarına taksim edilecektir ”diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X