YIL-MEK yeni öğrencilerini bekliyor

Yıldırım Belediyesi bünyesindeki YIL-MEK yeni eğitim sezonuna hazır.

YIL-MEK yeni öğrencilerini bekliyor

Vatandaşları meslek sahibi yapan ve hobilerinde kişisel gelişimlerine katkı sağlayan Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları; mesleki eğitim, müzik, yabancı diller, hobi – sanat, mefruşat, konfeksiyon ve el işçiliği alanlarında eğitimler vererek kursiyerlere yeni ufuklar kazandırıyor. Aralarında diksiyon, tiyatro, Türk Halk Müziği, ney, bağlama, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, ebru, hat, tezhip, çini, iğne oyası, el nakışı, kazaz, filografi, altın ve gümüş işleme, minyatür, taş baskı, web tasarım, autocad ve grafik animasyonun da olduğu kurs faaliyetleri, toplam 85 branşta ve 46 merkezde düzenlenecek. 

Tam donanımlı nesiller yetişmesinde okul öncesi eğitimin önemli bir anahtar olduğu bilinciyle hizmet veren Yıldırım Belediyesi, YIL-MEK bünyesinde yer alan Okul Öncesi Eğitim Sınıfları ile de 4, 5 ve 6 yaş grubundaki çocuklara ücretsiz olarak verdiği okul öncesi eğitim hizmetini, bu yıl da 37 mahallede sağlayacak. Meslek Edindirme Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adayları ve çocuklarının okul öncesi eğitim sınıfları ile geleceğe daha güvenle bakmasını isteyen aileler, 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’nden bilgi alabilir ve Barış Manço Kültür Merkezi’nde bulunan YIL-MEK birimine giderek tamamı ücretsiz olan kurslara ve okul öncesi eğitim sınıflarına kayıtlarını yaptırabilirler.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleneksel sanatları ve teknolojik çalışmaları, yabancı dilleri ve müzik faaliyetlerini kapsayan 85 branşta düzenlenecek kurslarımıza tüm Bursalı hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X