Yılbaşı biletleri elde kaldı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bugün yapılacak. Milli Piyango İdaresi Bursa Şube Müdürü Ali Şener, Bursa’ya gelen 1 milyon 250 bin biletin dün itibariyle yüzde 90’ının satılabildiğini söyledi.

Yılbaşı biletleri elde kaldı

ASLIHAN AYDIN

Bugün öğleye kadar bayilerin talebine cevap vermeye çalışacaklarını ifade eden Şener, “Bayiler ise çekilişe kadar ellerindeki bileti vatandaşa satabilecekler” dedi. 

Bu yıl hava şartları, ekonomik durum ve bilet fiyatlarının artması nedeniyle satışlarda düşüş yaşandığını kaydeden Şener, “Geçen yıl tam ve yarım biletler 16 Aralık’ta, çeyrek biletler ise 25 Aralık’ta tükenmişti. Elimizde kalan bilet olursa, Milli Piyango İdaresine geri göndereceğiz” diye konuştu.

Şener, büyük ikramiyenin bu yıl Bursa’ya çıkmasının en büyük temennilerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi. Büyük ikramiyenin 60 milyon lira olduğu çekilişte, çeyrek bilet 15 liradan, yarım bilet 30 liradan, tam ise 60 liradan satılıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X