Yılbaşı gecesi silahlar susmadı

Bursa yeni yıla silah sesleriyle girdi. Saatler 24.00’ü gösterdiğinde magandalarca ateşlenen silahlardan çıkan bazı kurşunlar evlere isabet etti. Neyse ki ölen ve yaralanan yok.

Yılbaşı gecesi silahlar susmadı

Yılbaşıyla ilgili Bursa’daki kutlamalarda istenmeyen bazı görüntüler yaşandı. Özellikle 2015’in ilk saniyelerinde kentin bir çok semtinde peşpeşe ateşlenen silahlar korku ve panik yarattı. Silahla ateş ederken polise yakalanan kişiler hakkında adliye işlem yapıldı.

Kendini bilmezlerin ateşlediği tabancalardan çıkan kurşunlardan biri ise, Osmangazi ilçesi Osmangazi Mahallesi Ağaçlı Sokak’taki bir apartman dairesinin camına isabet etti. O esnada evde kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi.

POLİSE SALDIRDILAR

Bu arada, Meydancık Mahallesi’nde polisin aylardır uyuşturucu satışı yapıldığı gerekçesiyle tedbir aldığı parkta 4 kişi satırla ekiplere saldırdı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Aynı parkta polisin kimlik sorduğu bir genç ise ekiplere zor anlar yaşattı. Kendinden geçen ve ayakta durmakta güçlük çeken genç ekip otosuna binmemek için direndi. Yerlere yatan bu kişi herhangi bir suça karışmadığı tespit edilince de kendi haline bırakıldı.

Öte yandan yılın ilk kazası da Merinos Kavşağı’nda yaşandı. Yağışın etkisiyle bir genç emanet aldığı otomobille reklam panosuna bindirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X