Yıldırım ailesi bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mesai arkadaşlarının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Yıldırım ailesi bayramlaştı

Bayramların toplumsal değerleri ve dayanışma duygularını ayakta tutan önemli günler olduğunu söyleyen Başkan Edebali, “Dini bayramlarımız, birlik ve beraberliğin vücut bulmuş halidir. Bayramlaşma sayesinde şehir hayatının ve iş yaşantısının telaşında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret etme imkânı buluyor, istemeden de olsa ihmal ettiğimiz büyüklerimizin hayır duasını alarak küçüklerimizin kalbine dokunuyoruz. Bizler de Yıldırım Belediyesi Ailesi olarak her zaman birlikte olamadığımız mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşma mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

 

Yıldırım’da ülkenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla büyük bir aile olduklarını aktaran Başkan Edebali, “700 bini aşkın nüfusuyla Kafkaslardan Balkanlara tüm medeniyetimizin izlerini Yıldırım’da yaşatan hemşehrilerimizle kenetlenmiş bir bütünüz. Yıldırım Belediyemiz de bu büyük ailenin önemli bir parçası. Vatandaşlarımızın en iyi, en kaliteli ve en hızlı hizmeti alması ve daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir Yıldırım’ın inşası için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın sahip olduğu kültürel yapısı, doğal güzellikleri ve tarihi varlıklarıyla hak ettiği değere yeniden kavuşmasının önemine de vurgu yapan Başkan Edebali, “Belediye olarak hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak hizmetleri ilçemize sunarak gelecek kuşaklara yaşamaktan mutlu olacakları Yıldırım’ı bırakacağız” şeklinde görüşlerini belirtti.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

Yıldırım Belediyesi’nin, vatandaşların kurban ibadetlerini uygun bir şekilde yerine getirebilmesi için bu sene de gereken tüm önlemleri aldığını hatırlatan Başkan Edebali, “İlçemizdeki 16 ayrı noktada kapalı ve açık pazar alanlarını kurban kesim alanı olarak düzenledik. Kesim yerlerinde vatandaşlarımıza 10 ton tuz, 6 bin deri poşeti, 9 bin et poşeti, 31 rulo yer brandası ve 35 bin 40 şişe su ekiplerimiz tarafından dağıtılacak. Buralarda veteriner kontrolünde konusunda uzman kasaplarımız ve İslami usullere uygun kesim için din görevlilerimiz hizmet verecekler. 170 kişilik uzman personelimiz, vatandaşlarımıza hizmet vermek için bayram süresince hazır bulunacak. Yıldırım Ailesi olarak şehrimize hizmet ederken tüm çalışmalarımızın arka planında insanımıza hizmeti en asli vazifemiz olarak görüyoruz. Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımın, ailelerinin, Yıldırımlıların ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X