Yıldırım Arabuluculuk Masası oluşturacak

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Bursa İl Çalışma Grubu tarafından toplumda arabuluculuk yönteminin uygulanması ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan arabuluculuk çalışmaları bilgilendirme toplantısı, Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde ger

Yıldırım Arabuluculuk Masası oluşturacak

Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sinan Sezer, 1. Asliye Ticaret Mahkeme Başkanı İdris Paker, Arabuluculuk Komisyon Başkanı Cemil Özbilgin, Arabulucu Avukat Adnan Apaydın, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ve muhtarlar katıldı.

Arabuluculuk bilgilendirme toplantısında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, arabuluculuk sisteminin uygulanması ve yaygınlaştırılması için her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, “Mahallelerimizdeki kişiler arasındaki sorunları çözmek adına muhtarlarımızın buradaki rolü çok önemli. Bu sebeple muhtarlarımız mahallelerde sistemi vatandaşa tanıtmalı. Biz de belediye bünyesinde bir arabuluculuk masası açarak insanlarımızı bu konuda bilgilendireceğiz. Arabuluculuk sistemini Yıldırım’da yaygınlaştırarak, uyuşmazlıkların bu sistemle uzlaşılarak çözümlenmesine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X