Yıldırım başarı!

Havuzda elde ettiği başarılarla gurur kaynağı olan Yıldırım Belediyesporlu yüzücüler, ulusal başarıları arasına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Yıldırım başarı!

Amatör spor branşlarında başarının merkezi olan Yıldırım Belediyesi, yüzücülerin elde ettiği derecelerle zafer çıtasını yükseltiyor.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası finallerinde mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu yüzücüler organizasyondan 2 altın madalya ile dönmeyi başardı.

140 kulüpten 686 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Recep Akar, 400 metre serbest yarışında bir önceki derecesinden 6 saniye daha iyi yüzerek altın madalya kazandı.

EDEBALİ KUTLADI

Aynı şampiyonada mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu yüzücü Beyza Öztürk, önemli kulüp sporcularının da bulunduğu şampiyona finalinde Türkiye ilk 8’ine girmeyi başararak altın madalyayı almaya hak kazandı. Elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ın gururu olan sporcuları kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Spora yaptığımız yatırımların meyvelerini sporcularımızın katıldıkları yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kazandıkları başarılarla topluyoruz. Yıldırım’a yeni madalyalar kazandıran sporcularımızı kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X