Yıldırım Belediyesi çalışanlarına müjde

Bem-Bir-Sen ile yaptığı sözleşmeyle, memur çalışanların sosyal denge haklarını tavan ücretten düzenleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, önümüzdeki 3 yıl için de sendikayla aynı kararı aldı.

Yıldırım Belediyesi çalışanlarına müjde

Yıldırım Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. 

Çalışanların haklarını korumaya ve hak ettiklerinin karşılığını vermeye özen gösterdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mesai arkadaşlarımızın haklarını korumak ve refah seviyelerini yükseltmek adına imzaladığımız ve 3 yıl geçerliliği olan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ başta çalışanlarımız olmak üzere herkese hayırlı olsun” diye konuştu.

HAKLAR İYİLEŞTİRİLDİ 

Yıldırım Belediyesi’nde çalışan 390 memur ve sözleşmeli personelin tavan ücret üzerinden zam aldığını, sosyal haklarının iyileştirildiğini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İmzaladığımız sözleşme neticesinde tüm çalışanlarımızın aylıklarına eşit miktarda tavan ücret üzerinden net 741 lira iyileştirme zammı yapmış olduk” şeklinde konuştu.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Ali Alan ise Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin çalışanlarının haklarını korumasındaki özverisini memnuniyetle takip ettiklerini belirterek; “Başkanımız kanunun vermiş olduğu taban ücreti imzalayabilirdi. Ne var ki Başkanımız hiç bir kısıtlamaya gitmeyerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi önümüzdeki 3 yıl için de tavan ücret ve sosyal hakları vermeyi uygun gördü. Çalışma haklarımızın bu yönde devam etmesi, iş motivasyonu açısından moral olacaktır. Çalışanın hakkını koruyan, Yıldırım’ın kalkınmasına katkı sunan Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X