Yıldırım Belediyesi kültür turları başlıyor

Yıldırım Belediyesi’nin kültür sanat hizmetleri artarak devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi kültür turları başlıyor

“Yıldırım İle Tarihe Merhaba” temasıyla düzenlenen kültür turları projesi kapsamında 10 binin üzerinde Yıldırımlı Türkiye’nin doğal ve tarihi zenginliklerini yerinde görecek.

Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerini Türkiye’nin tarihi ve doğal zenginlikleri ile buluşturuyor. “Yıldırım İle Tarihe Merhaba” temasıyla düzenlenen kültür turları kapsamında; İstanbul, Çanakkale, Konya ve Nevşehir’e 200 den fazla sefer düzenlenecek.

​Turlara katılmak isteyen Yıldırımlılar, Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası ve Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki başvuru noktalarından biletlerini alabilecek. Mayıs ayına kadar, Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası önünden 2 otobüsün hareketiyle düzenlenecek turlarda vatandaşlara gidecekleri yerlerin detaylı bilgilerinin anlatıldığı broşürler de dağıtılacak. Geziye katılan vatandaşlara yer, tarih ve koltuk numarasının belirtildiği biletlerle seyahatleri sağlanacak.

10 BİNİN ÜZERİNDE YILDIRIMLI YARARLANACAK

Kültür turları kapsamında 10 bin üzerinde Yıldırımlının Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerine götürüleceğini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizim hizmet anlayışımızın önceliği insan. Yapıları, şehirleri dönüştürürken, insanların da dönüşümünü ve yaşam kalitelerinin artırılmasını hedefliyoruz. Bu bağlamda Yıldırım’da önemli kültürel ve sanatsal faaliyetlere imza atıyoruz. Konserden, tiyatroya, sempozyumdan, konferansa kadar daha birçok projeyi ilçemizde hayata geçirdik. Amacımız Yıldırım’ın kültür-sanat çıtasını daha da yükseltmek. Bu doğrultuda tarih dolu ülkemizin güzel şehirlerine günübirlik geziler düzenliyoruz. Tamamı konforlu araçlarla, rehber eşliğinde düzenleyeceğimiz turlarımızla insanlarımıza önemli bir hizmet sunmuş olacağız. Tüm Yıldırımlıları kültürel gezilerimize katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X