Yıldırım Belediyesi’nden 6 bin aileye erzak yardımı

Sosyal belediyecilik konusunda hayata geçirdiği örnek projelerle dikkat çeken Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardıma eli uzatmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi’nden 6 bin aileye erzak yardımı

Yeni dönemde art arda gerçekleştirdiği projelerle ‘ideal şehir için her gün bir adım’ atan Yıldırım Belediyesi; ‘Paylaşım Atölyesi’, ‘Sosyal Doku Analizi’ ve ‘Sevgi Market’ hizmetleri ile yardıma muhtaçların yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin her bir ferdini önemsiyoruz. Yıldırım’ı daha iyi bir noktaya getirmek adına yaptığımız hizmetlerle yardıma muhtaç hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ASKER AİLELERİ UNUTULMADI

Yıldırım Belediyesi olarak yeni dönemde 6 bin 12 aileye erzak yardımı yaptıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yenilenen yüzü ile hizmete geçirdiğimiz Sevgi Market’ten ailelerimize erzak yardımı yaptık. Sosyal Doku Analizi ve Paylaşım Atölyesi projelerimiz sayesinde 176 aileye yeni eşya yardımı yaparken, 185 ailemize ise vatandaşlarımızın kullanmadıkları ancak kullanılabilir durumda olan eşyaları ulaştırdık. Ayrıca 60 ailemize soba dağıtımı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuran 135 asker ailesine de yardımda bulunduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da yaşayan ayni ve nakdi yardıma muhtaç her kesime ulaştıklarını dile getirdi.

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitim-öğretim hayatlarında da yanlarında olduklarının altını çizen Başkan Edebali, Yıldırım’daki çocuklara 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde toplam 547 adet kırtasiye seti hediye ettiklerini söyledi. ‘Engelleri Aşan Yıldırım’ hedefini oluşturma adına dezavantajlı kesimlerin de sesi olduklarına işaret eden Başkan Edebali, “Yeni dönemde 7 tanesi akülü olmak üzere toplam 22 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştırarak engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X