Yıldırım Belediyesi`nden esnafa teşekkür

Yıldırım Belediyesi, hizmet ve sunum şartlarını yerine getiren ilçe işletmelerine teşekkür belgesi verdi.

Yıldırım Belediyesi`nden esnafa teşekkür
Yıldırım Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetlemeler sonunda genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk, üretim alanı kontrolü, çalışan personelin kişisel bakım ve iş elbiselerinin uygunluğu ile satışı yapılan ürünlerin imal ve son kullanma tarihleriyle ilgili eksiksiz olarak yerine getiren işletmelere teşekkür belgesi verildi. Her alanda büyük bir değişime giden Yıldırım’ın ekonomik olarak kalkınmasında işletmelerin kilit rol oynadığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İşletmelerimizin sundukları hizmet kalitesi ilçe ekonomimize büyük bir değer katıyor. Esnafımızın ürün ve hizmet olarak ‘en iyiyi’ verme konusundaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’
 
Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte çağ atlayacak Yıldırım’ın ekonomisi ile de güçlü olmasının önemli olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yaşanabilir şehir Yıldırım hedefine yürüdüğümüz bu yolda, ‘Güçlü Ekonomi, Güçlü Yıldırım’ sözünü hayata geçirmemiz çok önemli. Bunu başarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. İlçe esnafının her zaman yanında olduklarını da ifade eden Başkan Edebali, “Belediye bünyesinde hizmet verdiğimiz ‘Esnaf Masası’ ile ilçe esnafımızın tüm sorunlarının takipçisiyiz. Hizmet politikamızı bölge ticaret hayatının her anlamda kaliteli olması için programlamaya devam edeceğiz” diye görüşlerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X