Yıldırım Belediyesi’nden son gün hatırlatması

Bina, Arsa, Arazi, İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 2017 yılına ait ikinci taksidi ödeme süresi 30 Kasım Perşembe günü mesai saati bitiminde sonra eriyor.

Yıldırım Belediyesi’nden son gün hatırlatması

Mükellefler ödemelerini belediye veznelerinden yapabilecekken, Yıldırım Belediyesi resmi internet sitesi (www.yildirim.bel.tr) üzerinden de yoğunluk yaşamadan kolaylıkla yapabilecek.

Yıldırım’daki hizmetlerin daha nitelikli olarak sürmesi adına Yıldırımlılara vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Henüz vergilerini ödeyemeyen vatandaşlarımızı ödemelerini 30 Kasım günü mesai saati bitimine yapmaya davet ediyorum” dedi.

Yıldırımlıların cezalı ödeme yaparak mağdur olmamaları için vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını vurgulayan Başkan Edebali, “Vatandaşlarımızın yeni bir borç yükü altına girmemek ve vergilerini cezalı ödeyerek mağdur olmamak adına ödemelerini zamanında yapacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Edebali, “Hafta içi ödeme fırsatı bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri ve son gün yoğunluğu yaşanmaması adına veznelerimiz 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri de vatandaşlarımıza hizmet verecektir” hatırlatmasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X