Yıldırım Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk daha

Yıldırım Belediyesi Kalite Yönetim Temsilciliği koordinatörlüğünde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan belgelendirme tetkiklerinde, 9 kişilik heyet tarafından oluşan inceleme komisyonu, ilçede gerçekleştirilen hizmetler ve belediyecilik

Yıldırım Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk daha

Belediye tarafından vatandaşa ulaştırılan hizmetlerin, kalite, çevre ve insan odaklı olduğuna kanaat getiren heyet, Yıldırım Belediyesi’ne tam not verdi. Değerlendirmeler sonucunda Yıldırım Belediyesi, İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, İSO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanarak, 4 kalite belgesine birden yeterlilik sağlayan Türkiye’deki ilk ve tek ilçe belediyesi oldu. 

KALİTE STANDARTLARI YÜKSELİYOR 

Yıldırım Belediyesi’nin, 700 bin insanı temsil eden bir kurum olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetim olarak, üretilen hizmetler ve vizyon projeleriyle şehir hayatında sürdürülebilirliğin sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Bunun ise ancak prensipli çalışma ve kalite ile mümkün olduğuna işaret eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çalışmalarımızdaki öncelikli kıstasımız kalite olmak zorunda. Marka şehirlerin, kaliteli ürünlerin arka planında alınan cesur kararlar, emek, alın teri ve zahmet vardır. Biz insanlarımıza daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım sağlamak için cesur kararlar alıyor ve yoğun bir emek harcıyoruz” dedi.

Başkan Edebali, “Biz önemli bir başarıya imza atarak, Türkiye genelinde İSO 9001, İSO 10002, İSO 14001 VE TS EN 18001 kalite belgelerine birden sahip olan ilk belediye olduk. Ancak bunların takdirini yapacak, gerçek puanlarını verecek olan vatandaşlarımızdır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X