Yıldırım çok mutlu

Yıldırım Belediyesporlu Bocce-Petank sporcusu Emine Dursun, Sırıbistan’da düzenlenen turnuvada zirveyi kimseye kaptırmadı.

Yıldırım çok mutlu

Sporun her branşında yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda başarılı sonuçlar elde eden Yıldırım Belediyesi, Bocce-Petank’da Avrupa’da ses getiren bir şampiyonluk daha kazandı. Sırbistan’da düzenlenen turnuvada Bocce Volo disiplininde başarılı bir performans gösteren Yıldırımlı sporcu Emine Dursun, 38 puanlık atış yaparak şampiyonluk madalyasının sahibi oldu.

DESTEK DEVAM EDİYOR

Yıldırım’ı sporda ‘marka şehir’ yapmak hedefiyle önemli şampiyonluklar kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporun her branşında başarılı olmak adına modern tesisler ve malzeme yardımıyla yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yaptığımız destekler neticesinde sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri mutlu ediyor. Emine Dursun evladımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X