Yıldırım destek

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, partisinin Osmangazi İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldırım destek

Başkanlık görevine seçilen Ali Yılmaz’ı tebrik eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, 2015 seçimlerinde tüm teşkilatların el ele vererek, AK Parti’yi zirveye taşıyacağını söyledi. AK Parti hükümetinin 12 yılda Türkiye’ye tam 1 trilyon dolarlık hizmet kazandırdığını ifade eden Yıldırım, “Bu kutlu siyasi yürüyüşün daha ileriye taşınması için tüm teşkilatlarımızla birlikte el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın 12 yıl boyunca gerçekleştirilen tüm seçim çalışmalarında titizlikle çalıştığını belirten Bedrettin Yıldırım,  “Ali Yılmaz, bu siyasi harekete her alanda destek vermiş, gecesini gündüzüne katarak çalışmış bir kardeşimizdir. Ben inanıyorum ki, yeni yönetim ile teşkilat bundan önce imza attığı başarılara yenilerini ekleyecektir” ifadelerini kullandı. 

YENİ BAŞARILAR GELECEK

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak, 2015 seçimlerinde 331 koltuk için her alanda çalışacaklarını kaydeden Ali Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle bizleri bu göreve layık gören siz değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. 12 yıllık AK Parti hükümeti döneminde gerçekleşen hizmetlerin sürmesi için istikrarın gerekliliğine inanıyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimize ulaşmak için geçmişteki başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X