Yıldırım esnafın yanında

Yıldırım Belediyesi, bünyesinde hizmete geçirdiği Esnaf Masası ile bölge esnafının yanında yer almaya devam ediyor.

Yıldırım esnafın yanında

Göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçeyi bölge halkıyla birlikte yönetme düşüncelerinin en önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Güçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu konuda özellikle esnafımızı çok önemsiyoruz. Esnaf Masası son 3 ayda 533 esnafı ziyaret ederek sorunları yakından inceledi ve talepleri en hızlı şekilde çözüme ulaştırdı” diye konuştu.

GÜÇLÜ EKONOMİ GÜÇLÜ YILDIRIM

Esnaf Masası’nın yanı sıra Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü aracılığı ile ilçede faaliyet gösteren işletme sahipleri ile yakın temas halinde olduklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Birimlerimiz her ay ortalama 100’ün üzerinde esnafımızı ziyaret ederek, sorunlarını, talep ve beklentilerini alıyorlar. Elde edilen bu veriler sayesinde bölge esnafımız için çözüm planları geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.

İlçeyi ekonomik olarak kalkındırma adına sektör temsilcileriyle de sık sık bir araya geldiklerini de belirten Başkan Edebali, “Yönetim sistemi olarak benimsediğimiz ‘Ortak Akıl’ düşüncesi gereği esnaflarımızla çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Bölge ticaret hayatının her anlamda kaliteli olması için hizmet politikamızı, esnafımızla el ele vererek geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X