Yıldırım: ‘Gençlerimize buradan bir çağrım var…’

Başbakan Yıldırım, “Gençlerimize buradan bir çağrım var, bu çıkmaz yoldan, bu karanlık yoldan vazgeçiniz. Ananızın, babanızın, milletinizin o müşfik bağrına gelin, teslim olun.” dedi.

Yıldırım: ‘Gençlerimize buradan bir çağrım var…’

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır’da STK temsilcilerine hitap etti.

 

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızı helikopterle uçakla alıyoruz İstanbul’a, Ankara’ya götürüyoruz. Vatandaşına değer vermek budur. Vatandaşını çukurlarda el bombalarıyla hayatını kast etmek değildir vatandaşı sevmek. Vatandaşı sevmek onu yüceltmektir, onu yaşatmaktır. Biz yaşatmak için varız.” dedi. 

 

“Gençlerimize çağrım…”

 

“Amaçlarının ne olduğu belli olmayan, gündemlerini bile kendileri belirleyemeyen, hakim güçlerin oyuncağı olan bu terör örgütlerinin hayatımızı karartmasına asla müsaade etmeyelim” diyen Başbakan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

“Gençlerimize buradan bir çağrım var, bu çıkmaz yoldan, bu karanlık yoldan vazgeçiniz. Ananızın, babanızın, milletinizin o müşfik bağrına gelin, teslim olun, hep beraber bu kutlu yürüyüşü sürdürelim. Genç yaşta hayatınızı karartan bu şer odaklarına asla ve asla prim vermeyin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X