Yıldırım gibi olacağız

Bu sezon Amatör Süper Lig’de mücadele edecek Yıldırım Belediyespor’da Başkan İlhami Aydın, “Transferlerimiz sürecek. Sürekli yarışan, hedefleri olan bir ekip oluşturuyoruz” dedi.

Yıldırım gibi olacağız

RECAİ UYSAL

Yeni sezonda Nilüfer Erdemlispor’un Süper Amatör Lig haklarını devralan Yıldırım Belediyespor, bu sezon ligde iddialı olmak istiyor. Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Bursa ekibinde Başkan İlhami Aydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleşen toplantıda uzun vadede kulübü üst liglere taşımak istediklerini söyleyen Başkan Aydın, “Futbolda ciddi bir yapılanmaya gittik. İlk yılımızda alt yaş gruplarında 3 takımımız Türkiye şampiyonalarında mücadele etti. Bunu daha da ileri götürmek istiyoruz” diye konuştu. Takıma takviyeler yaptıklarını belirten Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

YENİ TESİS MÜJDESİ

“Transferlerimiz sürecek. Yıldırım Belediyespor’u olabilecek daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Sürekli yarışan, hedefleri olan bir ekip oluşturuyoruz.” Kulübün kendi maçlarını oynayabileceği bir tesis için de çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Aydın, “Samanlı’da hem 35-40 yataklı bir kamp eğitim merkezi, hem antrenman sahaları olan hem de maçlarımızı oynayabileceğimiz bir sahanın olduğu tesis yapmayı planlıyoruz” dedi. 750 bin nüfuslu ilçede 250 bin gencin bulunduğunun altını çizen İlhami Aydın, “20 branşımızla gençlerimize spor yaptırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X