Yıldırım gururlu

İsveç’te düzenlenen U15-U17 Avrupa Halter Şampiyonası’nda kürsüşe çıkan Yıldırım Belediyesporlu Ramazan Kara yüzleri güldürdü.

Yıldırım gururlu

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, İsveç’te düzenlenen U15-U17 Avrupa Halter Şampiyonası’nda 56 kiloda silkmede birinci, koparmada üçüncü, toplamda ise Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Silkmede birinci, koparmada üçüncü, toplamda ise Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan başarılı halterci, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür eden Kara, daha çok çalışıp başarılarını sürdüreceğini söyledi.

GENÇLERE YATIRIM ŞART

Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın ve antrenör Sunay Bulut’un da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Edebali ise, Ramazan Kara’nın kazandığı başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek “Bizlere milli gururu yaşatan sporcumuzu tebrik ediyorum” dedi. 

Yıldırım’ı her alanda kalkındırma yolunun çocuklar ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “250 bini aşkın genç nüfusumuz ilçemizi geleceğe taşıyacak büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmanın en önemli araçlarından biri de spor. Bu anlamda çocuklarımıza ve gençlerimize destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X