Yıldırım gururlu

Yıldırım Belediyesporlu güreşçiler Bulgaristan’da düzenlenen Yağlı Güreş Turnuvası’ndan 5 madalya ile döndü.

Yıldırım gururlu

Yıldırım Belediyesi, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bulgaristan’da düzenlenen Yağlı Güreş Turnuvası’na Yıldırım Belediyesporlu güreşçiler damga vurarak toplamda 5 madalya kazandılar. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvada Metin Kılıç başpehlivanlıkta üçüncü olurken, Adem Ustaoğlu başaltında şampiyon, Okan Yavaş başaltında ikinci, İbrahim Avcı başaltında üçüncü, Bekir Okumuş da büyük ortada şampiyon oldu.

TESİSİN TEMELİ ATILIYOR

Ata sporu olan yağlı güreşte kazanılan uluslararası başarının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, madalya kazanan güreşçileri tebrik etti. Yıldırım’da her yaştan vatandaşın spor yapması için çok sayıda hizmet gerçekleştirdiklerini hatırlatan Edebali, “Amatör spora yaptığımız yatırımlarla spora ve sporcuya verdiğimiz desteğimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda Türkiye’nin en büyüğü olacak spor kompleksimizin temelini de çok yakında atmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X