Yıldırım karateye doydu

Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası, 8 şehirden 435 sporcunun katılımıyla Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Yıldırım karateye doydu

Yıldırım Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası nefes kesti. 

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde haftasonunda gerçekleştirilen organizasyonda Bursa, İstanbul, Eskişehir, Adana, Bilecik, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’dan 24 kulüp toplamda 435 sporcu katıldı. Göreve geldikleri ilk günden itibaren yerel yönetim anlayışında sporun önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali şunları söyledi:

YATIRIM ÖNEMLİ

“Yıldırım önemli organizasyonlara evsahipliği yapıyor. Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası’na da 8 şehirden 435 sporcu katıldı.” Sporda başarıların sürdürülebilir olması adına yatırımların oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Yıldırım’a kazandırıyoruz. 2017 yılının sonunda da kompleksimizi faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Bu tesiste, aynı zamanda uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz”  ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X