Yıldırım Kent Konseyi iftarda buluştu

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Kent Konseyi tarafından iftar düzenlendi.

Yıldırım Kent Konseyi iftarda buluştu

Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki  iftara Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, Yıldırım İlçe Müftüsü Osman Şen, Yıldırım Belediyesi bürokratları ve Yıldırım Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftarda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “700 binlik nüfusuyla büyük bir aile olan Yıldırım’ı yönetirken bize yardımcı olan, bu ailenin bir parçası Yıldırım Kent Konseyimizin üyeleri ile bir arada olmanın memnuniyetini yaşıyorum” diye konuştu.

​Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci de yaptıkları çalışmalarda kendilerine en büyük desteği Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin verdiğini söyleyerek, “Biz de Yıldırım Kent Konseyi olarak hemşehrilerimizin sorunlarına kayıtsız kalmayarak yaptığımız çalışmalarla Belediyemize desteğimizi sağlıyoruz” diye görüşlerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X