Yıldırım kürsüden inmiyor

Yıldırım Belediyesporlu güreşçiler Himmet Akşit ve Ali Osman Erbay, Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’na aldıkları derecelerle damga vurdu.

Yıldırım kürsüden inmiyor

Amatör branşlarda yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda kazandığı derecelerle kürsünün değişilmez ismi olan Yıldırım Belediyesi, güreşte uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

 26-29 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’nda mücadele eden Himmet Akşit altın madalyanın sahibi olurken, Ali Osman Erbay üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Turnuvada 100 kiloda mücadele eden ve başarılı maçlar çıkaran Himmet Akşit, tüm rakiplerini geçerek zirveyi kaptırmadı.

MUTLU OLUYORUZ

75 kiloda mindere çıkan Ali Osman Erbay da turnuvada kürsüyü es geçmedi. Başarılı sporcu, rakipleri karşısında başarılı bir performans sergilerken, aldığı şanssız yenilgiyle üçüncü sırada yer aldı. Yıldırımlı sporcuların mücadele ettiği her turnuvada başarılı sonuçlar almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımızın dünyanın dört bir yanında şehrimizin adını duyurarak, ülkemizin bayrağını dalgalandırması spora yaptığımız yatırımların karşılığını almak anlamında bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X