Yıldırım motivasyonu

Şampiyonluk maçı öncesi yeşil beyazlı oyunculara moral veren Başkan Edebali, ‘Hepinizle gurur duyuyoruz. Bazı gelenekleri bozmak zordur sizler bunu başarıyorsunuz’ dedi.

Yıldırım motivasyonu

TOLGA ÖZTAŞ

U21 Ligi’nde yarın Vakıfköy’de Osmanlıspor karşısında tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazanma mücadelesi verecek olan Bursaspor’a bir destek de Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’den geldi. Yeşil beyazlı gençleri Kaplıkaya Cazibe Merkezi’ndeki Şeyhzade Restaurantı’nda ağırlayan Edebali, moral dolu bir konuşma yaptı. Başkan Edebali, Bursaspor’un altyapılarından sorumlu yöneticisi Ali Turan, Altyapı Direktörü Adnan Örnek, U-21 takımı Teknik Direktörü Turhan Şen, altyapı antrenörlerinin de katıldığı yemekte konuşmasına ‘Sizlerle gurur duyuyoruz’ diye başlayarak şunları söyledi:

ANTRENÖR OLMAK İSTERDİM

‘U-21 futbol takımımız bugüne kadar ortaya koymuş olduğu başarı, çok anlamlı bir başarı. Geleneksel yapıları bozmak çok zor bir şeydir. Ülkemiz de de geleneksellik hakimdir, ama ilk defa bir Anadolu takımının U-21 takımı zirveye oynuyor ve Allah’ın izni ile ipi göğüsleyeceğiz. İnşallah maçta bizlerde orada olacağız ve şampiyonluk coşkusunu hep beraber yaşayacağız. Sizden sporculuk yaşamınız boyunca fair-play duygusu içinde olmanızı istiyorum. Sizin lehinize yanlış bir penaltı veriliyorsa bunun yanlış olduğunu söylemelisiniz. Spor demek iyi ahlak demektir. Eğer ben mühendis olmasaydım antrenör olmayı çok isterdim.’ 

HAYAL EDİN YETER

Bursaspor yöneticisi Ali Turan da, Vakıfköy Tesisleri’nde yapmak istedikleri spor lisesine Yıldırım Belediyesi’nin yardım edeceğini  belirterek, ‘Başkanımız İsmail Hakkı Edebali bize hep destek veriyor zaten. Spor Lisesi için de konuştuk, elinden geleni yapacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz’ dedi. Altyapı Direktörü Adnan Örnek ise, ‘Hepiniz şanslı futbolcularsınız. Önünüzde atlamınız gereken bir engel daha var. Ondan sonra istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Yeter ki, hayallerinizi yüksek tutun gerisi gelir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X