Yıldırım trafiği nefes alıyor

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda genişletilen ve açılan yeni yollar ulaşımı rahatlatırken ilçedeki fiziki gelişime de artı değer katıyor. 

Yıldırım trafiği nefes alıyor

Yapılan uygulamalar sonucunda 2016’da 9 bin 539 metre, 2017’de 7 bin 695 metre, son iki sene içinde ise toplamda 17 bin 234 metre yeni yol Yıldırım’a kazandırıldı. 

Şehirdeki yerleşim alanlarının yenilenmesi ile birlikte ihtiyaç duyulan yeni yolları da vatandaşların kullanımına sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, hızla büyüyen ve gelişen şehirden biri olma özelliğiyle yeni ihtiyaçlar doğan bir ilçe. Biz de yaptığımız çalışmalarla şehrimizin yeni yolları ve altyapı yatırımlarıyla birlikte modern ve ideal şehir konumuna gelmesini sağlıyoruz” diye konuştu.

ŞEHRİN ULAŞIM VİZYONUNA ARTI DEĞER

Ulaşım alanında yapılan uygulamaların şehrin gelecek vizyonuna destek sağlayacağını işaret eden Başkan Edebali, “Vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz kilometrelerce yeni yollarla Yıldırım’ı ulaşılabilir şehir konuma getiriyoruz. Özellikle artan araç ve trafik yoğunluğunu en az hissedilir dereceye getirmek için şehrimizin ulaşım ağına yeni imar yolları ekleyerek hem trafik sorununun önüne geçiyor hem de vatandaşlarımıza ulaşımda nefes aldırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X