Yıldırım’da 2018 dayanışma duygularıyla karşılandı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılını huzur evi sakinlerine, emniyet güçlerine ve yeni yılın ilçedeki ilk bebeklerine yaptığı moral ziyaretleriyle karşıladı. 

Yıldırım’da 2018 dayanışma duygularıyla karşılandı

2017 yılının son saatlerinde ziyaretler gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz eşlik ederken, ilk durak Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. 

Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya gelen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bizler değerlerine sahip çıkan ve gelecek nesillere aktaran bir toplumun temsilcileriyiz. Gelenek ve göreneklerimizde, yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermek var. Büyüklerimizden aldığımız değerler, bilgiler ve tecrübeler bizleri daha güçlü yapıyor. Bu kapsamda onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettik” dedi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Edebali, “Başımızın tacı büyüklerimize yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum. Kendilerinin bir evladı olarak istek ve taleplerini yerine getirmek için hizmetlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

‘MİNNETTARIZ’

Huzurevi ziyaretinin ardından Başkan İsmail Hakkı Edebali emniyet güçleriyle buluştu. Sırasıyla Ertuğrulgazi Polis Merkezi, Yıldırım Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yavuzselim Polis Merkezi’nde görevli emniyet güçleriyle bir araya gelen Başkan Edebali, polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Vatan savunması için canlarını veren şehitlere ve sağlıklarını kaybeden gazilere minnettar olduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatanımızın bekası için ailesinden uzakta görev yapan emniyet birimlerimizin ve askerlerimizin de yeni yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olsunlar” diye konuştu.

2018’İN İLK BEBEĞİNE ZİYARET

Edebali’nin son durağı ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. 2018 yılının Yıldırım’da dünyaya gelen ilk bebeği Ebrar’ı ve İnce ailesini tebrik eden Başkan Edebali, “Yeni yılın Yıldırım’da doğan ilk bebeği Ebrar’ın, ülkemizde barış, huzur ve kardeşlik umutlarımızı güçlendirmesini temenni ediyor, bebeğimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X