Yıldırım’da 24 saat kar seferberliği

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilemesini önlemek adına Yıldırım Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 434 personel ve 40 araç, 24 saat boyunca aralıksız kar küreme ve tuzlama hizmeti verdi.

Yıldırım’da 24 saat kar seferberliği

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan 10 adet tuz serici robot, 4 manuel tuzlama aracı, 6 kar küreyici, 2 greyder, 2 loder, 1 ekskavatör, 104 personel ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 3 iş makinesi, 15 açık kasa araç ve 300 personel Yıldırımlıların günlük yaşamlarının ve ulaşımlarının aksamaması için çalışmalar yürüttü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 6 açık kasa kamyonet ve 30 personel de kar küreme ve tuzlama çalışmalarına destek verdi. Hazırladığı karla mücadele eylem planını çerçevesinde ekipler Yıldırım’da cadde cadde, sokak sokak etkin bir şekilde çalışmalarını yürütürken, olası kar yağışlarının ulaşımı aksatmaması için 2 bin ton tuz stoğu yapan Yıldırım Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan okul, hastane, cami ve muhtarlıklara 10’ar kiloluk 3 bin paket de tuz dağıtarak gerekli tedbirlerini daha önceden almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X