Yıldırım’da 43 proje tamamlandı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, seçim döneminde ‘İdeal şehir için her gün 1 adım’ sloganı ile vaat ettikleri projelerden 43’ünü hayata geçirdiklerini açıkladı.

Yıldırım’da 43 proje tamamlandı

30 Mart yerel seçimleri döneminde verdiği vaatleri hızla hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da özellikle katılımcı ve sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attı. Yıldırım Belediyesi’ni halka daha yakın bir kurum haline getirmeyi hedefleyerek yola çıktıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hizmet dönemimizde 10 ayı geride bırakırken, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlamında önemli adımlar attık. Seçim döneminde verdiğimiz 100 vaatten 34’ünü ve ayrıca da 9 farklı projeyi hayata geçirdik. Hemşehrilerimiz için önemli 43 projemizi ilçemize kazandırdık” diye konuştu. 

YENİ YILDIRIM GELECEĞE KOŞUYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; klasik belediyecilik haricinde özellikle sosyal, kültürel ve spor alanlarında örnek çalışmaları tamamladıklarının altını çizdi. Kentsel dönüşüm konusunda da planlama aşamasının sonuna geldiklerini anlatan Başkan Edebali, “2015 yılı içerisinde kentsel dönüşüm için ilk kazmayı vuracağız. Yıldırım’ı yeniden ayağa kaldırmak, sosyal yönü güçlü, ekonomik gücü yüksek daha yeşil bir Yıldırım’ı inşa etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. 5 yıllık hizmet dönemimizde ilçemizi daha ileriye taşımak bizim öncelikli görevimiz. El birliği ile yeniden inşa edeceğimiz Yıldırım’ın gelecek 50, hatta 100 yılını planlamak arzusundayız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X