Yıldırım’da 430 bin kişiye şifa

Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da vatandaşlara önemli imkanlar sunuyor.

Yıldırım’da 430 bin kişiye şifa

1 Başhekimin kontrolünde 15 doktor ile 7 branşta faaliyet gösteren Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, 11 poliklinikte günde hafta içi 950, hafta sonu 350 kişiye sağlık hizmeti veriyor. 

Yıldırımlıların sağlık alanında ilk tercihi konumunda bulunan tıp merkezi, 2014’den bu yana; dahiliye, çocuk, kadın doğum, diş, KBB, göz, genel ve acil polikliniklerinde 430 bin 784 vatandaşa, 3 ambulansla 7 bin 665 kişiye de hasta nakil hizmeti verdi. 

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tıp merkezimiz, alanında uzman kadrosu ile vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi ilke ediniyor. Amacımız modern tıbbi imkanlarla ile Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak” dedi. 

Öncelikli hedeflerinin sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de Yıldırımlıların yanında yer almak olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’de tıp merkezi olan 5 belediyeden birisiyiz. İnsanlarımızın en önemli ihtiyaçları sağlık. Uzman kadrosu, modern donanımıyla Tıp Merkezi’miz, ilçemizde sağlık alanında önemli bir açığı kapatıyor. Bu bilinçle harekete ederek hemşerilerimizin zor günlerinde, hastalıklarında yanlarında olarak, onların şifa bulmasına katkı sağlıyoruz. Vatandaşlarımızdan cenazesi olanlara, en zor günlerinde tüm işlemleri ücretsiz olarak sağlayarak, acılarını ve kederlerini bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyoruz. Bu bizim kültürümüzün ve kadim medeniyetimizin bize yüklediği bir görev” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X