Yıldırım’da ahde vefa devam ediyor

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ‘Ahde Vefa–Geçmiş Dönem İlçe Başkanları İle Buluşmalar’ isimli toplantıları sürüyor.

Yıldırım’da ahde vefa devam ediyor

Partiye emek vermiş deneyimli siyasetçileri, genç siyasetçilerle buluşturmayı amaçlayan projenin üçüncüsü yine ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi. Yıldırım İlçe Teşkilatı, bu hafta teşkilatın 3. başkanlığı görevini yürütmüş Şakir Ermiş’i konuk etti. Siyaset ve siyasetçi kavramlarının iyi anlaşılması gerektiğini vurgulayan Şakir Ermiş, “Siyaset, genelde de yerelde de çok önemli bir görevdir. Kutsal kabul edilmelidir. AK Parti olarak bizler kaliteli siyaset yapmaya ve halkımız için çözümler sunmaya devam etmeliyiz” diye konuştu. İlçe teşkilatı olarak başlattıkları ‘Ahde Vefa – Önceki Dönem İlçe Başkanları İle Buluşmalar’ toplantılarının teşkilat mensuplarına büyük faydalar getireceğine inandığını belirten İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise proje kapsamında tüm geçmiş dönem ilçe başkanlarını dinleyeceklerinin altını çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X