Yıldırım’da bayram seferberliği

Yıldırım Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, cadde, sokak, parklar ve ibadethanelerde temizlik seferberliği başlattı.

Yıldırım’da bayram seferberliği

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 adet vakumlu süpürge makinesi, 70 adet çöp toplama aracı, 3 adet arazöz, bir konteyner yıkama ve bir yol yıkama aracının yanı sıra 660 kişilik ekiple 7/24 Yıldırım için çalışıyor.


İlçe sakinlerinin yaşam kalitesini yüksek tutmak amacıyla 69 mahallede gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, cadde ve sokaklardaki rutin çalışmaların yanı sıra ibadethanelerin ve parkların da temizliğini gerçekleştiriyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sokaklar, caddeler şehirlerin vitrini ve aynalarıdır. Bu doğrultuda bir taraftan şehrimizin vitrinini Yıldırım’a yakışır bir hale getirmek diğer yandan temizliğinden güvenliğine, sosyal imkanlarından kültürel faaliyetlerine insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz.  Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Kurban Bayramı’nda temiz bir Yıldırım için tüm imkânlarımızı seferber ettik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X