Yıldırım’da bir tarih daha canlandı

Yıldırım Belediyesi tarafından restorasyonu ve çevre düzenlemesi tamamlanan tarihi Hamamlıkızık Camisi törenle hizmete açıldı.

Yıldırım’da bir tarih daha canlandı

Törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Hamamlıkızık sakinleri katıldı. Yıldırım’ın tarihi ve doğal güzellikleri ile önemli bir potansiyele sahip olduğunu aktaran Başkan Edebali, “Tarihimizden aldığımız güçle Yıldırım’ı geleceğe taşıyoruz” dedi.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Hamamlıkızık ile ilgili plan düzenlemelerinin son safhaya geldiğini de aktaran Başkan Edebali, “Bu planlar tamamlandığında köylülerimizin en önemli beklentisi olan doğalgaz sorunu da çözülecek. Yeni planla birlikte Hamamlıkızık’ın önünü açacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X