Yıldırım’da buluşacaklar

Sporun merkezi Yıldırım hedefi doğrultusunda ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştiren yapan Yıldırım Belediyesi, satranç turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yıldırım’da buluşacaklar

Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde 28-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Açık Satranç Turnuvası ile bu zorlu sporun ülkedeki en iyileri Yıldırım’da şampiyonluk mücadelesi verecek. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde A, B ve C kategorilerinde gerçekleştirilecek turnuvada başarılı olan sporculara para ödülünün yanı sıra, üç kategoride ilk üç dereceye kupa, ilk 10 dereceye madalya, ayrıca C kategorisinde ilk 10 dereceye satranç takımı ödül olarak verilecek. Satranç turnuvasında mücadele etmek isteyen tüm sporcular, 26 Nisan saat 18.00’e kadar Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’nin web sitesi üzerinden (www.bursa.tsf.org.tr) başvurularını yapabilecek.

SPORLA DUYURUYORUZ

Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarıların yanında ev sahipliği yapılan organizasyonlar ile ilçenin adının sporla anıldığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ev sahipliği yaptığımız ulusal ve uluslararası turnuvalarla sporu teşvik ediyoruz. Ayrıca kulübümüz bünyesindeki sporcularımızın elde ettiği başarılar spora yönelik yaptığımız yatırımların ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Katıldıkları satranç turnuvalarında sayısız başarı kazanan Safiye Öykü İnce ve Fatma Övgüm İnce kardeşler de bizi bu alanda en iyi şekilde temsil ediyor. Turnuvada mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X