Yıldırım’da büyük şölen

Uluslararası Yıldızlar Halter Şampiyonası bugün başlıyor. 8 ülkeden 55 sporcu, 3 gün sürecek organizasyonda güç gösterisi yapacak. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Bizim için spor önemli. En önemli organizasyonları şehrimize getiriyoruz, h

Yıldırım’da büyük şölen

RECAİ UYSAL

Yıldırım Belediyesi’nin evsahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Yıldızlar Halter Turnuvası’nda heyecan bugün start alıyor. Bursalı sporseverlere unutulmaz 3 gün yaşatacak organizasyonun tanıtın toplantısı ise önceki gün Kervansaray Termal Otel’de gerçekleştirilirken, nefes kesecek turnuvaya Bursalı sporseverler davet edildi. Yıldırım Belediyesi Spor Salonu’nda Türkiye’nin yanısıra Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Kosova, Romanya, Gürcistan ve İspanya’dan toplam 55 sporcu katılacak

EDEBALİ’YE TEŞEKKÜR

Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizim için spor önemli. En önemli organizasyonları şehrimize getiriyoruz, halkımızı da bekliyoruz. 25 yıl aradan sonra ilk kez gerçekleştirilen Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Şimdi de 8 ülkeden 55 sporcu katılacağı Uluslararası Halter Turnuvası’nı gerçekleştireceğiz” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye spora verdiği destek nedeniyle bulunan teşekkür etti.

ÖRNEK OLMALI

Şahin, spora yapılan yatırımlarla Yıldırım’ın kalkınmasına dikkat çekerek, “Başkan İsmail Hakkı Edebali, olimpik dallarda bayrağı eline aldı ve en yükseğe taşımaya devam ediyor. Bu turnuvaya ev sahipliği yaptığı için kendisini kutluyorum” diye konuştu. Olimpiyat Şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu ise Başkan Edebali’nin spordaki yatırımlarından dolayı cesaretine vurgu yaptı. Turnuvada bugün 50-56 kilo, yarın 62, 69 ve 77 kilo, pazar günü ise 85-94 ve +94 kiloda sporcular podyuma çıkacak. 

Olimpiyat şampiyonu rekortmen halterci Naim Süleymanoğlu ve Taner Sağır, dünya şampiyonu Sunay Bulut ile Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, Halter Federasyonu Genel Sekreteri Levent Parlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım Belediyespor Başkanı İlhami Aydın’ın katıldığı toplantıda organizasyon hakkında bilgi verildi.

TURNUVA PROGRAMI

BUGÜN

50-56 Kilo

09.00-10.00 Tartı

11.00-13.00 Yarışmalar

YARIN

62-69-77 Kilo

12.00-13.00 Tartı

14.00-16.30 Yarışmalar

PAZAR

85-94-+94 Kilo

10.00-11.00 Tartı

12.00-14.00 Yarışmalar

14.00-14.30 Kupa Töreni

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X