Yıldırım’da cadde ve sokaklar yenileniyor

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım’da cadde ve sokaklar yenileniyor

Yıldırımlıların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere,  ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, 107 bin 798 metrekare parke, 70 bin 201 metre bordür ve 12 bin 330 metre engelli taşını ilçeye kazandırdı. 

Yıldırım Belediyesi, Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi sayesinde çok kısa bir süre içerisinde kendi kendine yeten bir kurum haline geldi. Yıldırım Belediyesi, hizmete geçirilen Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi ile günlük bin metre parke ve 3 bin 500 metre bordür üreterek büyük maddi tasarruf sağladı. 

Yıldırım’daki standartları üst seviyeye çıkararak vatandaşlara kolaylık sağlayacak çalışmaları sürdürdüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Cadde ve sokaklardaki her türlü kusuru ve eksikliği tespit ederek, planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yapıyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyoruz” dedi.

Yapılan üst yapı çalışmalarında belediye bünyesinde bulunan Beton Parke ve Bordür Üretim Merkezi’nin önemini de vurgulayan Başkan Edebali, “Tesisimiz açıldıktan kısa bir süre içerisinde önemli bir üretim oranını yakaladı. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, kalıp ve beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde kendi kendine yetebilen bir kurum haline geldik. Yıldırım’ı modern, yaşanabilir ve ideal şehir konumuna getirmek adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X