Yıldırım’da camilerde Ramazan hazırlığı

Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camilerdeki onarım, bakım ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yıldırım’da camilerde Ramazan hazırlığı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Samanlı Merkez Cami, Sıracevizler Cami, Darusselam Cami, Hacer-ül Esvet Cami, Uludağ Cami, Evliyalar Cami, Yunusemre Cami, Selimzade Cami, Bilal-i Habeşi Cami ve Fethiye Cami’nde gereken temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, ilçedeki camilerde Ramazan ayı öncesi ve sırasında temizlik işlemleri yapılmaya devam edilecek.

YILDIRIMLILARIN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

Camilerin temizliğinin belirli periyotlarla sürdüğünü hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ekiplerimiz camilerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına Ramazan ayı öncesi hız verdi. Yaşamın her alanında Yıldırımlılara hizmet sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığı ile yapabilmesi için ekiplerimiz, bir taraftan camilerimizin temizliğini yaparken, diğer taraftan da ihtiyaç duyulan ibadethanelerde tadilat çalışmaları yapıyor. Hemşehrilerimizin huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X