Yıldırım’da çok mutluyuz

Kırmızı yeşillilerin antrenörü Vahit İleri, ‘Bizi artık rahat bıraksınlar’ derken, kaptan İsmail Özgür Göktaş ise, ‘Ben formaları hamile eşim ile evde yıkarken Mudanyalılar neredeydi’ diye sordu.

Yıldırım’da çok mutluyuz

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mudanyaspor’da son 2 yıldır yaşanan sıkıntıların Yıldırım Belediyesi tarafından halledilmesinin yankıları sürüyor. Bursa’ya taşınan ve Şahin Başol Tesisleri’nde huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren kırmızı yeşillilerin yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları yaşananlara tepki gösterdi. 

Yıldırım Belediyesi’nin verdiği destek ile biraz rahatlayan ve geçtiğimiz hafta Zaferspor’u yenerek daha da morallenen Mudanyaspor şu an tam takım olarak kenetlenerek sadece futbola odaklanmak istediklerini açıkladı.

KAZANLAR SÖKMÜŞLER

Dün Şahin Başol’da yapılan antrenman sonrası ilk olarak konuşan tecrübeli antrenör Vahit İleri, ‘Sezon başından bu yana çektiğimiz sıkıntıları bir biz biliyoruz bir de Allah. Bize koskoca Mudanya’da kimsenin yapmadığını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yaptı. Ama bu nedense bütün ilçeyi ve Bursa’yı rahatsız etti. Biz Mudanya Stadı’nda antrenman yaparken çimlere sert basıyoruz diye çıkartıldık. Burgaz Sahası’nda sıcak suyla yıkanmayalım diye kazanlar söküldü. Şimdi bize Yıldırım Belediyesi sahip çıktı diye ortalık ayağa kalktı. Biz sadece futbol oynamak istiyoruz. Yıldırım’da tüm takım olarak çok mutluyuz’ dedi.

FORMALARI EVİNDE YIKAMIŞ

Kırmızı yeşillilerin maçlardan sonra formalarını yıkayan kaptanı İsmail Özgür Göktaş ise, ‘Bunları konuştuğum için çok üzgünüm ama ben hamile eşimle birlikte evimde formaları yıkadım. Annem Mudanya esnafındandır ve bize sezon başı bağış yaptı. Ama ilçede ben Mudanyaspor’un olmayan parasını yiyormuşum gibi söylentiler çıkartıyorlar. Sezon başında ben de Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a gittim ve destek istedim. Recep Günay var diye destek vermem dedi. Peki bizim yani futbolcuların günahı neydi. Bizi Mudanya Stadı’ndan atarlarken Mudanya halkı neredeydi?’ diye konuştu.

MAÇLAR ATICILAR-3’TE

Bursa’ya taşınan Mudanyaspor’un iç saha maçları artık Atıcılar-3 Sahası’nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli başvuruları yapan kırmızı yeşilli yönetimin beklediği onay dün çıktı. Yaşanan gelişmelerin ardından dün de TFF’nin sitesinde yarın saat 14.00’te oynanacak Mudanyaspor-Serdivanspor maçının sahası Atıcılar-3 olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X